Forum Windows eXPerience  
 Vortal  •  Regulamin  •  Szukaj  •  Użytkownicy  •  Ranking PC  •  Grupy  •  Rejestracja  •  Profil  •  Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości  •  Zaloguj
 Windows XP SP2 Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu
Autor Wiadomość

GreGM
Administrator

Ostatnio: 20 Paź 2009
Tematy: 14
Miasto: Sosnowiec / Gliwice

PostWysłany: Piątek 13 Sierpnia 2004 22:37 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

W tym temacie można zamieszczać wszystko, co związane z dodatkiem Service Pack 2 dla systemu Windows XP :
- problemy podczas instalacji,
- problemy w codziennej pracy,
- niekompatybilność z aplikacjami i sprzętem,
- opinie i ciekawostki,
- wszystko inne co wiąże się z podanym tematem...

Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij emailOdwiedź stronę autora  

sokar

Ostatnio: 07 Maj 2005
Tematy: 5

PostWysłany: Sobota 14 Sierpnia 2004 8:01 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Jak jest taki temat to fajnie. Więc pytam da się zainstalować SP2 eng na Win XP pl. Jak się nie da, to skąd obrazek na xp.net.pl SP2 pl? Tak samo ludzie na Infojama.pl napisali że już to mają. Czy to jest bujda Question
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora  

rafolik

Ostatnio: 25 Sie 2008
Tematy: 25
Miasto: Gdańsk

PostWysłany: Sobota 14 Sierpnia 2004 8:20 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Nie da sie instalacja tego zabroni Smile

pit

Ostatnio: 19 Sty 2010
Pochwał: 1
Tematy: 35
Miasto: 404 not found

PostWysłany: Sobota 14 Sierpnia 2004 10:38 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

da sie ale wynik bedzie nieciekawy - pol windy po pl a pol po ang Neutral

pit&#8482;
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomość  

maga

Ostatnio: 14 Sie 2004
Tematy: Brak

PostWysłany: Sobota 14 Sierpnia 2004 12:48 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

SP 2 uruchamia domyslnie hibernacje. Wczesniej instalowalem sp rc2 i rowniez bylo to samo. Jak u was?? Macie to samo . A poza tym to jak narazie nic sie strasznego nie dzieje. Jedynie ze ad awarem mam lekkie klopoty.

elemneo

Ostatnio: 15 Maj 2009
Tematy: 33
Miasto: Warszawa

PostWysłany: Niedziela 15 Sierpnia 2004 12:38 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

spróbuj zainstalować najnowszą wersję Ad-Aware SE 1...cośtam...co do polonicacji sp2 wyczytałem że pojawi sie we wrześniu co jest paradoksalnie dobrą wiadomością..ponieważ producenci będą mieli miecha na "naprawianie" oraz "przystosowywanie" swojego oprofgramowania do xp sp2..dowodem jest to że np firma MKS już przygotowuje/towała..jakąś łatę (o ile sie nie mylę) żeby ich produkt działał z SP2...

Artik

Ostatnio: 21 Lut 2009
Tematy: 2
Miasto: Rybnik

PostWysłany: Niedziela 15 Sierpnia 2004 20:23 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Poczekam az bedzie oficjalna polska wersja.Potem zrobie format c: i wszystko zainstaluje od podstaw lacznie z SP2. Smile
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćWyślij email  

marpond

Ostatnio: 30 Paź 2008
Tematy: 6

PostWysłany: Poniedziałek 16 Sierpnia 2004 12:01 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Niech ktoś mi łopatologicznie wytłumaczy informacje zawarte w dzisiejszym newsie (poniedziałkowy) odnoszącym się do listy programów, któr mogą sprawiać kłopoty po instalacji SP2. Są trzy listy - rozumiem, że pewne programy nie będą działać, pewne działać niestabilnie pod SP2, ale zastanawia mnie najdłuższa lista programów, które zachowywać się mogą inaczej po instalacji SP2 (i to mnie smuci, bo sporo tam jest aplikacji, których używam) Confused . To znaczy jak będą/mogą się zachowywać? Rozumiem, że to trochę wróżenie - 50% szans, będą, albo nie będą poprawnie działać? Innymi słowy lista programów mogących powodować niestabilność jest tożsama z listą "zachowujących się inaczej"?

Imperator
Administrator

Ostatnio: 29 Sie 2010
Pochwał: 20
Tematy: 40
Miasto: Warszawa

PostWysłany: Poniedziałek 16 Sierpnia 2004 12:07 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

marpond napisał:
Niech ktoś mi łopatologicznie wytłumaczy informacje zawarte w dzisiejszym newsie (poniedziałkowy) odnoszącym się do listy programów, któr mogą sprawiać kłopoty po instalacji SP2. Są trzy listy - rozumiem, że pewne programy nie będą działać, pewne działać niestabilnie pod SP2, ale zastanawia mnie najdłuższa lista programów, które zachowywać się mogą inaczej po instalacji SP2 (i to mnie smuci, bo sporo tam jest aplikacji, których używam) Confused . To znaczy jak będą/mogą się zachowywać? Rozumiem, że to trochę wróżenie - 50% szans, będą, albo nie będą poprawnie działać? Innymi słowy lista programów mogących powodować niestabilność jest tożsama z listą "zachowujących się inaczej"?

Tak właśnie będzie... prawdopodobnie nie u wszystkich się sypały i dlatego taka lista.

Harvester of Chaos

Ostatnio: 13 Paź 2005
Miasto: Katowice

PostWysłany: Środa 18 Sierpnia 2004 12:38 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Ja pełen entuzjazmu zainstalowałem sobie SP2, i poprawka jest genialna, usunęła tyle błędów że widnows przestał się włączać Wink.
Co odkryłem po chwili moja myszka USB (A4Tech Office 8k), powodowała konflikt z przerwaniami, po przeniesieniu jej na PS chodziło w miare. Myślałem że może stary bios coś namieszał to sobie updatnąłem. No i nie pomogło. Ma ktoś jakąś radę czy żeby mieć SP2 musze używać myszki na PSie :/. Pozdr
Zobacz profil autoraWyślij prywatną wiadomośćOdwiedź stronę autora  

pawel
Power User

Ostatnio: 09 Wrz 2010
Pochwał: 156
Tematy: 36
Miasto: pod Wrocławiem

PostWysłany: Środa 18 Sierpnia 2004 14:12 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

A probowales moze usunąc myszke z Menedzera Urządzen i zrestartowac kompa Question

Jager

Ostatnio: 03 Wrz 2004

PostWysłany: Środa 18 Sierpnia 2004 21:30 Odpowiedz z cytatem Powrót do góry

Ja mam troszkę inną sytuacje, gdyż używam Windowsa XP SP2 z MUI. Pozytywnie zaskoczyło mnie to, że duża część systemu z SP2 została spolszczona.
Póki co system z SP2 oceniam na 9+/10.

Szybka odpowiedź:

Wyłącz BBCode w tym poście
Wyłącz Uśmieszki w tym poście
Dodaj podpis (może być zmieniony w profilu)

Napisz nowy tematOdpowiedz do tematu

Skocz do:   

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat